Tid og tidsstyring

Tid og tidsstyring

Foredrag om tidsstyring

En tendens i tiden er at tiden blir for knapp. Man er opptatt av å spare tid, å kjøpe tid og man er opptatt av å bruke ”kvalitetstid”.
På engelsk brukes begrepet ”Return on Time”, ordspill på ROI ”Return on Investment”, som lett forstås, men ikke lett oversettes. Man skal ha maksimalt igjen for investeringer i tid.

Tid er mer enn penger

Faggruppen for Etikk og Lederskap inviterte til et praktisk foredrag om tid og tidsstyring 25.februar.

Foredragsholder var kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter Jan-Sverre Syvertsen. Sammen med psykolog Morten Müller-Nilssen driver han bloggen tidsinnstilt.no

Jan-Sverre snakker om hvordan åpne landsskap stjeler oppmerksomhet og tid, gir tips for å tidsstyring, om hvordan vi kan unngå stress, om hvor viktig søvn er og mye mer.

Se video fra foredraget hans i to deler:

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter

2 kommentarer to Tid og tidsstyring

  1. Tove Rodahl sier:

    Hei Marie
    Dersom alt går som det skal, vil videoen bli lagt ut (i denne artikkelen) i løpet av et par dager og du kan se den når det passer deg.
    Så følg med…

  2. Marie sier:

    Det hadde vært fint hvis det hadde vært mulig å følge filmen litt senere på kvelden for oss småbarnsforeldre som ikke er ledige mellom fem og syv… Hva med å legge det midlertidig ut på nett?

Kommenter