Møt opp, del og vær nyskapende i Trondheim

Technoport 2016 ønsker medlemmer av Tekna Egen bedrift og alle andre Tekna-medlemmer velkommen til Trondheim 2. – 3. mars. «Crack The Code: Meet. Share. Innovate er oppfordringen». Arrangementet har mange trekkplastre. Dirk Ahlborn, Dale Murray og Martin Steinert er blant disse. Mer om disse finner du nedenfor. Mer om arrangementet for øvrig finner du på Technoports nettside. Du kan melde deg på her.

Technoport er møteplass for forskere, investorer, entreprenører, studenter og ledere i privat og offentlig virksomhet. Formålet er å stimulere innovasjon, «å fungere som en katalysator for en fremtidig norsk kunnskapsbasert økonomi». NTNU og SpareBank1 er sentrale initiativtakere. Statoil, Innovasjon Norge, Enova, Sintef med flere er også med. Arrangørene ønsker å gi deltakerne innsikt i hvordan teknologi vil påvirke måten vi gjør forretninger på i framtiden, gi økt innsikt i nye arbeidsmetoder for problemløsning og i nye forretningsmodeller. Kommer du til Trondheim kan du er du deltager i en internasjonal møteplass der aktører i innovasjons- og oppstartsmiljøet i Trondheim og Norge også er til stede. Og som deltaker vil du kunne møte noen av verdens fremste innovative tenkere.

Dirk Ahlborn er en av gründerne bak JumpStartFund som er en crowdsourcing-plattform for finansiering av oppstartsvirksomheter. Mer eksotisk enn det er Dirk Ahlborn også engasjert sammen med Elon Musk, Tesla-gründeren, i Hyperloop Transportation Technology som planlegger solcelledrevet kollektiv tog-rør-transport av mennesker i hastigheter over 1000 km i timen.

Dale Murray har bakgrunn som gründer innenfor mobiltelefonindustrien der hun sammen med andre sto bak etableringen av Omega Logic og ble kjent som «the woman who introduced UK to top-up mobiles». Hun solgte seg etter hvert ut og er nå såkalt forretningsengel i England. En forsmak på hva hun har å by på finner du her på YouTube. 

Martin Steinert er professor i design og innovasjon ved NTNU ved institutt for produktutvikling og materialer. Martin underviser i fuzzy front-end engineering for nye produkt-service-systemkonsepter. Han har bakgrunn blant annet fra Stanford University i USA. Martin Steinert kan du se blant annet her på TEDx og YouTube.

Tekna Egen bedrift er en faggruppe i Tekna etablert for å organisere et tilbud til Tekna-medlemmer som driver egen virksomhet eller som ser det å starte for seg selv som gründer, rådgiver eller som næringsdrivende innenfor annen virksomhet. Alle medlemmer av Tekna kan bli medlemmer av Tekna Egen bedrift kostnadsfritt som en del av det medlemskapet de allerede har. Meld deg inn i Tekna Egen bedrift via SMS: Send kodeord EGENBEDRIFT til 2007.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *