Jobbsøker? få tips og triks

Jobbsøker? få tips og triks

Møteplassen: Tips og triks i jobbsøkerprosessen

I en jobbsøkerprosess skal både søknad, CV og intervju gi en potensiell arbeidsgiver et godt og riktig inntrykk av din unike kompetanse. Mange opplever det som utfordrende å utforme CV og søknad, og vite hva de skal forberede seg på i forkant av et intervju.

Tekna har dyktige karriererådgivere som bistår medlemmer i jobbsøkerprosessen. Her finner du opptak fra et arrangement i regi av Møteplassen 24.mai der vi møtte to av disse som ga nyttige tips og triks. Foredragsholderne var Inger-Lise Myklestu, seniorrådgiver HR, og Kirsti Elisabeth Wiik, prosjektleder for karriereprosjektet i tekna.

Her finner du presentasjonen: Arbeidssøkerprosessen

Møteplassen er en serie ettermiddagsseminarer og frokostmøter med faglige og inspirerende temaer som vil gi deg nyttige og konkrete verktøy i jobbsøkeprosessen.

Du kan også finne mye nyttig under Teknas karrieresider, som dekker skriving av CV, intervjuet, arbeidskontrakt, tips til deg som er arbeidsledig etc.

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter

6 kommentarer to Jobbsøker? få tips og triks

 1. Andreas sier:

  Hvor legger dere ut presentasjonen som ble brukt?

 2. Jon olav sier:

  Hei, vil det direktesendte kurset bli tilgjengelig som video i ettertid? Kan vi få se en reprise?

 3. Signe sier:

  Noen tips til hva man bør skrive i en åpen søknad?

 4. Tekna StreamTeam sier:

  Har dere noen spørsmål kan dere stille de her!

Kommenter