Å lede på avstand

Aldri før har hjemmekontor blitt testet i så stor skala. Hverdagen ble for mange snudd opp ned fra den ene dagen til den neste. Tips, råd og advarsler om hvordan du skal innrette deg på hjemmekontoret strømmer mot oss fra mange ulike kanaler. Hva kan du som leder gjøre for at medarbeiderne skal yte sitt beste fra hjemmekontoret?

Hvordan skal du lede, motivere og skape resultater når dere sitter i hver deres stue? Mange leder opplever nok nå at deres lederskap settes på en prøve, og kanskje må du justere både tilnærmingen din og forventningene dine.

Vigdis Austrheim gir deg noen konkrete råd og verktøy.

  • Hvordan lede fra avstand?
  • Engasjement i teamet
  • Ulike reaksjoner på situasjonen vi er i

Seminaret er for deg som er leder eller er nysgjerrig på ledelse.
Følg med torsdag 2. april kl. 14:

Vigdis Austrheim er en tydelig og inspirerende leder. Hun har 30 år i IT-bransjen, og over 17 års ledererfaring. Vigdis har bred erfaring fra norske og nordiske virksomheter, som gründer og som leder i store internasjonale selskaper. Hun har bidratt til imponerende veksttall, høy medarbeidertilfredshet og ledet i tøffe digitalisering og endringsprosesser. Hun har ledet team på avstand gjennom 10 år, har en unik ledererfaring fra Microsofts hovedkontor i Seattle, USA, og som rådgiver i Great Place to Work. Vigdis er en etterspurt rådgiver, foredragsholder, coach og ikke minst engasjerende kursholder.

Lyst til å lære mer?

Tekna Premium tilbyr et todagers kurs «Å lede på distanse», som er utviklet i samarbeid med våre dyktigste fageksperter. Les mer om kurset i august og oktober.

 

Ett svar til “Å lede på avstand”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *