Møteplassen: kurs i LinkedIn

Møteplassen: kurs i LinkedIn

Møteplassen, for jobbsøkende Tekna-medlemmer arrangerte kurset: Gjør deg attraktiv på LinkedIn som jobbsøker, 24.januar i år. Kurset ble streamet åpent for alle. Se opptakene:

Nettverk er viktig

Nettverk er viktig både når man er på jakt etter en ny jobb og i den jobben man har. LinkedIn er en enkel måte å samle nettverket ditt på samtidig som dere holder hverandre oppdatert.

5 tips til hvordan du kan være relevant på LinkedIn:

1. Du må ha et bilde. Det skal være nøytralt og profesjonelt. Smil gjerne.

2. Velg en tittel som beskriver erfaring og/eller kompetanse, ikke bare en uforståelig stillingstittel.

3. Skriv en oppsummering som synliggjør det du har av kompetanse og erfaring. Begynn med det viktigste.

4. Vær aktiv! Del relevante saker, lik andres delinger, kommenter og diskuter. Det er på den måten du er synlig. Dette er sosiale medier.

5. Bygg nettverk. Følg relevante bedrifter, knytt kontakt med andre i bransjen. Senk terskelen for når du knytter kontakt og tenk relevans.

Å ha en oppdatert profil samtidig som man bruker LinkedIn aktivt gjør deg mer synlig, både for nettverket ditt, for andres nettverk og for rekrutterere.

kirsti-elisabeth-wiik
Foredragsholder: Kirsti Elisabeth Wiik

Finn opptak fra andre kurs innen jobbsøk og karriere. Eller finn andre arrangementer og nettverk som kan være relevant for deg innen personlig utvikling.

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter

11 kommentarer to Møteplassen: kurs i LinkedIn

 1. Christian Mundheim sier:

  Hei,

  Kan jeg få til sendt presentasjonsmaterialet etter endt foredrag?

  På forhånd takk

 2. Henning Idsøe sier:

  Streaming ser ikke ut til å fungere i Edge. Streaming «fungerer» i internet explorer, men stopper opp/henger med sekunders mellomrom. Virket fint ca første kvarteret…

 3. Tekna StreamTeam sier:

  Hei!

  Vi anbefaler å benytte seg av en annen nettleser enn Google Chrome for streaming, da vi har hatt noe forsinkelser ved bruk av Chrome.

  Dersom dere har spørsmål eller kommentarer til oss eller foreleser, kan de skrives her, så videreformidler vi ved første mulige anledning.

  Mvh,

  Tekna StreamTeam

Kommenter